Klær for fisketuren

Å planlegge en fisketur er perfekt for de som ønsker å lage minner for livet. Når planlegging av turen er i boks gjenstår det bare å gå igjennom sikkerhet, komfort samt funksjonalitet.

Å planlegge klær og utstyr er noe som må gjøres nøye siden klimaet kan forandres ganske raskt når man er ute å fisker. Det lønner det seg å være kledd i klær som holder deg tørr og varm for at du så å kunne nyte naturen og opplevelsen fullstendig.

Varme klær

Alle erfarne fiskere kjenner til trelagsprinsippet. Prinsipper går ut på å ha tre lag med klær på seg. Man starter med godt undertøy, mellomlag og til slutt ytterplagg. Plukk ut undertøy i ull, da ull holder deg tørr uansett om det er kaldt eller varmt. Velg en behagelig genser, som for eksempel en hettegenser. En god lue som varmer om ørene og også smart å ta med seg.

Sommerklær

Fiske i sommervarmen er helt idyllsik. Men å bli solbrent er ikke morsomt. Finn klær som vil beskytte deg mot sola og varmen. I dag finnes det heldigvis plagg med UV beskyttelse. En tynn t-skjorte i polyester med pusteegenskaper er god å ha siden det er den som sitter tettest til kroppen. Klikk deg på nettet og finn dine fiskeplagg.

This entry was posted on at and is filed under Fiske. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.